Produsele de birotica reprezinta cele mai importante elemente de promovare a imaginii afacerii dumneavoastra deoarece le amintesc mereu clientilor si colaboratorilor dumneavoastra cine sunteti si ce faceti. Obisnuim sa credem ca nu exista produse de birotica pe care nu le putem realiza. Suntem astfel pregatiti sa tiparim:
- carti de vizita
- foi cu antet
- plicuri
- blocnotesuri
- mape de prezentare
- coperti pentru CD/ DVD
- etichete pentru CD/ DVD
- cuburi pentru notite
Fotografiile tiparite pe alta hartie decat pe cea speciala pentru fototipie apar estompate si slab saturate din doua motive: in primul rand, cerneala intra in fibrele hartiei imprastiindu-se, pierzandu-se astfel precizia detaliilor; in al doilea rand, hartia imprastie lumina complet aleatoriu in timp ce se reflecta catre film, rezultand o pierdere de informatie in detalii si culori.
Cernelurile din bronz stralucesc deoarece contin pilitura de metal. Cand cerneala se usuca, metalul ramane la suprafata unde poate reflecta majoritatea undelor luminoase. Dar abilitatea cernelii de a reflecta lumina nu o poate egala pe cea a foliei metalice. Daca doriti o stralucire reala a lucrarilor dvs, atunci folositi folia metalica!
Prin tetracromie (tipar in patru culori) se pot reproduce majoritatea culorilor regasite in natura. Dar CMYK nu poate reproduce culorile intense cum ar fi portocaliul, violetul sau rosul, culorile fluorescente sau anumite nuante de verde. De aceea sunt folosite cerneluri speciale care in amestec cu celelalte pot reda nuanta dorita.
Hartia din celuloza sulfat, chiar si atunci cand este inalbita, are o luminozitate scazuta. Este in acelasi timp foarte rezistenta si aceasta caracteristica a sa poate fi un avantaj atunci cand doriti sa pastrati luminozitatea designului daca folositi culori PMS (Pantone Matching System) si produsul final este lacuit.
In tiparul offset, culorile obtinute sunt mai vii cu cat hartia de tiparit este mai alba sau, altfel spus, cu cat hartia reflecta mai multa lumina albastra. Deoarece culorile tiparite sunt rezultatul luminii albe ce trece prin filme transparente, se loveste de suprafata hartiei si se reflecta inapoi prin film catre ochii nostri, cu cat hartia reflecta mai multa lumina, cu atat mai multa lumina va ajunge la ochii observatorului.