Bridge Printing Grup

Despre noi

     Fondata in toamna anului 2000, ne-am cladit de-a lungul timpului o reputatie bazata pe experienta si calitatea exceptionala a serviciilor si produselor realizate. Credem in puterea de comunicare a materialelor tiparite, convingere pe care am impartasit-o de-a lungul timpului cu toti partenerii si clientii nostri, dand mereu dovada de credibilitate si profesionalism. Astfel am reusit sa iesim “din tiparul” tipografiilor de rand! Am dovedit acest lucru si in anul 2006, an in care am castigat premiul Premier Print pentru „Excelenta in calitate” la cel mai important concurs international – Premier Print Award, organizat de Asociatia Tipografilor din SUA, eveniment la care au participat peste 5.000 de companii tipografice din intreaga lume.

     In plus, din 2013 ne aflam printre Furnizorii Agreati ai Casei Regale a Romaniei, calitate pe care am dobandit-o dupa ce am dovedit ca ne pretuim clientii, iar rezultatele deosebite le obtinem prin colaborarea extraordinara a echipei noastre devotate de angajati si a tehnologiei de ultima ora de care dispunem.

De ce noi ?

     Daca va aflati printre cei care cred ca perfectiunea poate fi atinsa, atunci apelati cu incredere la serviciile noastre!

     La Bridge Printing Grup facem mai mult decat sa punem cerneala pe hartie. Va oferim servicii prompte si solutii creative, cu scopul de a dezvolta produse de inalta calitate, croite special pentru nevoile companiei dumneavoastra. Misiunea noastra este de a facilita crearea unei identitati proprii pentru clientii nostri sau de a consolida identitatile deja create, folosind tehnici de tiparire inovatoare si acordand o foarte mare atentie detaliilor. Dintre calitatile noastre primare amintim eficienta, excelenta si confidentialitatea.

     Incredere si siguranta
    Clientii si partenerii nostri pot confirma calitatea serviciilor noastre prin recomandari si colaborari de lunga durata.
?