Servicii

Tipar Offset

Tehnologia Heidelberg de care dispunem alaturi de creativitatea echipei de operatori ne ofera posibilitatea de a realiza o gama larga de lucrari, de la o singura culoare la policromie, de la culori de baza la culori speciale Pantone, pe orice tip de hartie, pastrand mereu o calitate exceptionala a produselor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri. Drept dovada, in anul 2006 am castigat un Certificat de Merit pentru o lucrare de exceptie realizata in cadrul sectiunii „Materiale pentru birou, 4 sau mai multe culori” la PREMIER PRINT AWARD – cel mai mare concurs international organizat de Printing Industries of America/Graphic Arts Technical Foundation (PIA/GATF).

Acest premiu este acordat acelor firme care demonstreaza “o abilitate unica de a crea adevarate capodopere grafice si tipografice”.

Ulterior, in anul 2013, am devenit Furnizori Agreati ai Casei Regale a Romaniei, distinctie acordata firmelor care ofera produse si servicii de calitate superioara, apoi in anul 2016 am fost reconfirmati cu aceeasi distinctie.

Formatele de tipar 50x70cm si 35x50cm ne ofera posibilitatea de a avea preturi competitive pentru aproape orice tip de material tiparit.

Tipar digital

Lucrarile tipografice in tiraje mici pot fi gata chiar si in 2-3 ore de la lansarea comenzii si livrate aproape imediat. Astfel de lucrari le realizam cu ajutorul masinii de tiparit Xerox 550 (coala de tipar 33×48 cm).
Experienta vasta din domeniul tiparului offset ne ajuta sa obtinem aceeasi calitate extraordinara a lucrarilor tiparite pe care le realizam cu ajutorul tiparului digital.

DTP / Prepress

Departamentul nostru de Desktop publishing si prepress va ofera solutii profesionale in materie de design, culegere de text, scanare, precum si in corectarea machetelor grafice. De aceea suntem nerabdatori sa va aratam ce putem realiza!

Daca doriti sa folositi propriile dumneavoastra machete grafice, trebuie sa stiti ca acceptam aproape toate formatele, respectiv: Corel Draw, PDF, Illustrator, Photoshop si InDesign.

Pentru prepress, utilizam softuri de ultima ora precum Prinect Signa Station, care ne permite sa asamblam rapid paginile proiectului dumneavoastra si softul Metadimension, care interpreteaza fisierul (RIP) si il transmite catre echipamentul Prosetter 74 CTP Heidelberg pentru inscriptionarea acestuia pe placile tipografice.

Astfel putem incepe tiparirea materialelor dumneavoastra in doar cateva minute, la o calitate ireprosabila!

Consultanta profesionala pentru proiecte grafice

Echipa noastra din cadrul departamentului Client Service este oricand gata sa va sfatuiasca in privinta finisajelor care se potrivesc cel mai bine materialelor dumneavostra tiparite, pentru a le face unice. Va ajutam, astfel, sa creati o imagine desavarsita companiei dumneavoastra.

Finisaje speciale

Realizam o gama larga de servicii de finisare, incepand cu spiralare sau capsare si pana la lacuirea UV selectiva, ce vor conferi produselor dumneavoastra nota de profesionalism pe care traditionalele capsatoare si laminatoare de birou nu o pot oferi.

Va oferim, astfel, o gama larga de servicii de finisare, cum ar fi:

 • plastifiere mata, lucioasa sau texturata
 • lacuire UV totala sau partiala
 • faltuire
 • capsare cu sarma sau capse
 • gaurire
 • brosare
 • numerotare
 • perforare
 • stantare
 • lipire cu aracet sau termoclei
 • termografie
 • folio (plan sau texturat)
 • emboss/deboss (cu un singur nivel sau mai multe nivele)
 • embosare canelata (folio si emboss dintr-o singura trecere)
 • cerneala security – este un element important pentru facturile dumneavoastra sau alte documente confidentiale. Cerneala este vizibila doar la lumina UV.

Livrare la sediul firmei

Asiguram livrarea la sediul dvs in perimetrul municipiului Bucuresti pentru comenzi minime de 280 lei. Pentru livrari in afara municipiului Bucuresti, predarea materialelor comandate se poate face prin intermediul unei firme de curierat – contra cost.

?