Clienti

Colaborarea cu tipografia Bridge Printing a inceput acum mai bine de 5 ani. Parteneri de nadejde, echipa Bridge Printing a reusit sa fie alaturi de Casa Majestatii Sale Regelui Mihai I atat in activitatile zilnice, cat si la toate marile evenimente publice, asigurand la cele mai inalte standarde tipariturile necesare bunei organizari a acestora.   Calitatea produselor si profesionalismul echipei tipografice au stat la baza deciziei Majestatii Sale Regelui de a acorda companiei calitatea de Furnizor al Casei Regale a Romaniei inca din anul 2013. Suntem convinsi ca echipa Bridge Printing va reusi si in viitor sa se ridice la nivelul exigentelor tuturor clientilor sai.

Radu Ghina, Consilier al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I

Etichete, mape, carti de vizita, flyere, pungi de hartie si roll up-uri sunt doar cateva dintre produsele pe care le facem de ani buni la Bridge Printing Grup. De fiecare data, experienta cu ei a fost unica, iar rezultatele obtinute pe masura. De fiecare data, ne-au dovedit ca printul poate fi adus la rang de arta

Nicoleta Micu, General Manager BIO MANIA SRL

Pentru noi, luxul este cel mai inalt nivel al tratamentului medical. Restul sunt detalii ... nu mai putin importante! Materialele printate se afla printre aceste detalii care fac diferenta, pentru o experienta de lux, prin toate mijloacele. Iar Bridge Printing indeplineste toate cerintele noastre intr-o maniera remarcabila si profesionala. Ne unesc, de asemenea, aceleasi valori intrucat impartim titlul de “Furnizori ai Casei Regale a Romaniei” si, mai mult decat atat, Bridge Printing a devenit prietenul si partenerul nostru!

Mariana Velisarato, Director Executiv Dental Med

Am inceput sa lucram cu Bridge Printing Grup in 2012. La acea vreme aveam nevoie de un partener de incredere pentru a printa o revista lunara de mica circulatie. Perceptia mea despre relatia noastra de colaborare a fost dupa cum urmeaza:   Calitatea a fost extraordinara, deadline-urile au fost mentiune asa cum ne asteptam, iar raportul calitate-pret a fost cel mai bun de pe piata. Am apreciat, de asemenea, comunicarea foarte clara si onesta cu echipa de management.   Mai tarziu in acel an ne-am gasit “obligati”, ca sa spun asa, si am avut nevoie de cutii pentru unul dintre produsele noastre, iar cei de la Bridge au decis sa ne ajute, chiar daca se aflau intr-o perioada incarcata a anului (Craciunul) si lucrarea nu era foarte profitabila pentru ei. Ei nu au profitat de situatia noastra dificila. Din contra, ne-au dat un pret excelent si au stiut sa fie acolo pentru noi, au fost sarguinciosi in ceea ce priveste calitatea si deadline-urile, ceea ce a facut posibila pentru noi satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri de atunci.   Avem o colaborare in desfasurare cu ei pe partea de printing pentru revistele noastre lunare si apreciem atitudinea „can be done” si faptul ca sunt de incredere. Despre colaborarea noastra as putea spune ca este mai mult despre grija/empatie. Suntem clienti multumiti.

Christian Cournede, owner Asociatia Noi Orizonturi-Familia

Bridge Printing este furnizorul nostru de tiparituri de 10 ani, timp in care s-au dovedit a fi un partener de incredere, proactiv, care a venit intotdeauna cu cele mai bune si de calitate solutii. La Bridge Printing gasim suportul profesional de care avem nevoie si o echipa flexibila, prompta si gata oricand sa te ajute. Ei sunt langa noi in fiecare zi, ca un adevarat consultant, care se asigura ca imaginea noastra tiparita este de cea mai buna calitate.

Dana Chiriac, Marketing & PR Manager InterContinental Bucuresti

Le sunt recunoscator prietenilor de la Bridge Printing fiindca am putut sa redescopar excelenta in customer service, de-a lungul acestor 4 ani de colaborare. Ii simt ca pe o parte din echipa Leaders, mereu prezenti, atenti si generatori de valoare pentru tot ce facem. Multumesc!

Alexandru Gorun, Director Executiv Fundatia LEADERS

Dupa mai bine de 10 ani de colaborare este sigur ca este intotdeauna o placere sa lucrezi cu echipa Bridge Printing datorita faptului ca Serviciul de relatii cu clientii este grozav, datorita atentiei la detalii, conditiilor excelente de productie si a rezultatelor impecabile.

Cristina Nitu, PR&Marketing Manager JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Bridge Printing nu este doar o tipografie. Este si un consultant de marketing valoros.

Elie El-Soueidy, PCS Managing Director

Colaboram cu Bridge Printing local pentru diverse proiecte si suntem multumiti de colaborarea efeicienta de pana acum. Vom continua si pe viitor sa lucram impreuna. Cu multumiri,

Ramona Iacob-Regus Romania, Country Manager

Suntem parteneri cu Bridge Printing Grup inca din anul 2011 datorita standardelor inalte pe care ni le ofera, atat in ceea ce priveste materia prima a ambalajelor, finisajul acestora, cat si privind linia de creatie, DTP-ul si serviciile prompte de livrare. Ne bucuram sa avem alaturi un partener pe care ne putem baza privind ambalarea preparatelor noastre in deplina siguranta alimentara si in conformitate cu standardelor noastre.

Diana Soare, Marketing Manager Quick Best Fod Srl/Wu Xing

?